Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Понедельник, 20.05.2024
Главная » 2015 » Март » 12 » Где лучше найти специалистов для ремонта в квартире
17:20
Где лучше найти специалистов для ремонта в квартире
Кожен з нас хоча б раз у житті робив ремонт у квартирі, знає, наскільки важким може бути це заняття. Відразу може здатися, що багато чого можна зробити самому, але дуже скоро починаєш розуміти: ремонт розтягується на невизначений термін. Тому краще відразу знайти людей, які мають досвід та інструмент. Вони зроблять за кілька днів, то, на що б у вас пішло кілька місяців.


Питання залишається лише в тому, де знайти сумлінних будівельників, які будуть відповідати за свою роботу. Перше, що приходить в голову, це скористатися інтернетом. Набравши, наприклад, у пошуковому вікні: Ремонт квартир в Донецьку. З'явиться список фірм і приватних осіб, що пропонують різні будівельні послуги.

Перші кілька позицій зазвичай займає реклама від яндекса. У ній зазвичай рекламуються фірми, яким потрібні швидкі замовлення. До того ж вартість рекламних послуг яндекса не дешева і це відбивається на кінцевій вартості послуг. Тому рекламні сайти можна пропустити і перейти до основного списку, там зазвичай розташовуються найбільш якісні і старі сайти з точки зору пошукової системи. А чим старше і якісніше сайт, тим більше шансів потрапити на хорошу фірму, а не одноденку.

На сайті ви можете ознайомитися з цінами на послуги, приклади робіт. Дізнатися якщо у фірми фізична адреса, можливість скласти договір і безготівковий розрахунок. Все це говорить про те, що обрана будівельна організація досить серйозна і не пропаде через тиждень після початку ремонту, але і ціни на послуги будуть відповідно не низькими. Але ви завжди можете поцікавитися гарантією на виконані роботи.

Крім будівельних фірм в інтернеті активно рекламуються будівельні бригади і майстри. Зазвичай власних сайтів вони не мають і розміщують оголошення на безкоштовних дошках оголошень. Вартість робіт таких бригад декілька нижче, але є шанс потрапити на недобросовісних працівників. Перевага в тому, що спілкуватися з бригадиром, який вже буде контролювати процес ремонту квартири.

Досить хороші результати дає робота з приватними майстрами. Тому що в такому випадку доводиться мати справу з однією людиною, який відповідає за якість робіт. Недолік в тому, що такі фахівці зазвичай вузькоспрямовані, і щоб повністю зробити ремонт в квартирі, потрібно знайти з десяток різних майстрів.

Якщо ви хочете зробити ремонт в квартирі, краще знайти хорошу будівельну бригаду, це буде оптимальним за ціною і витраченим зусиллям.
Просмотров: 386