Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Понедельник, 20.05.2024
Главная » 2015 » Март » 16 » Постройка бассейна в доме.
15:59
Постройка бассейна в доме.
Все чаще люди хотят построить собственное жилье, неудивительно ведь в таком доме можно реализовать все свои задумки.

Начиная все с нуля можно обустроить дом так, что он станет в сотни раз престижней любой квартиры в центре города. Собственное строительство позволяет реализовать, к примеру, постройку в доме бассейна. Такая дерзкая идея становится вполне осуществимой.

Переваги басейну всередині будинку

Величезна користь для здоров'я.
Басейн можна експлуатувати незалежно від погодних умов, у будь-який час доби і року.
Можливість поєднати його з сауною або лазнею, зводячи, таким чином, цілий комплекс.
Температури води також легше регулювати.
Для оздоблювальних робіт можуть використовуватися майже будь-які матеріали.
Можна вбудувати функцію гідромасажу.

Як відомо купання, особливо постійне корисно і покращує самопочуття, виявляється сприятливий вплив на серцево - судинну, нервову і дихальну систему. Наявність гідромасажу дозволить підтягти проблемні місця, наприклад целюліт, і вирішити інші проблеми шкіри і організму в цілому.

З чого почати

Реалізувати таку задумку потрібно ще до зведення фундаменту. Адже щось не завадить простору фантазії, ні стіни, ні перекриття, тому можливо спроектувати басейн будь-яких розмірів, форм і глибини. Проектну документацію краще довірити людині знає свою справу, архітектора або інженера. 

Розмішати таке величезне приміщення краще в підвалі або цокольному поверсі, будівництво на верхніх поверхах трудомістко і небезпечно. Іноді для басейну будують окреме приміщення, поєднане з будинком. Поряд з самим проектуванням, вибором матеріалів, важливо пам'ятати про налаштування супутніх систем таких як, витяжна, вентиляційна система, система обігріву води.
Вибір матеріалів.

Просмотров: 377