Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Воскресенье, 12.05.2024
Главная » 2014 » Декабрь » 09

Команда дизайнерів в Сіетлі створює велосипед, який може стати найкращим варіантом для роз'їздів по жвавих вулицях міст. Новинку називають Denny. Він включає в себе ряд «розумних» функцій, які роблять трохи більш корисним, ніж більшість двоколісних транспортних засобів. Він не тільки має знімних електродвигун, автоматичне перемикання передач, але і по-новому реалізовану функцію замку на кермі, що дозволяє не турбуватися про крадіжку транспорту. І це важливо, так як крадіжку велосипедів, на жаль, залишається глобальною проблемою багатьох міст світу.

Denny має надійне освітлення: інтегровані сигнали повороту, стоп-сигнали, активні фари, які запалюються, коли рівень освітлення на вулиці падає. Велосипед дає можливість насолоджуватися безтурботним їздою і свободою. За словами творців, в нього закохуєшся одразу ж, як тільки сідаєш в сідло. ... Читать дальше »

Просмотров: 425 | Дата: 09.12.2014

У Нью-Йорку 19 серпня пройде прес-конференція компанії HTC. Відомо, що будуть представлені нові розробки даної фірми, однак, які конкретно гаждеты будуть презентовані на прес-конференції , а так само їх технічні характеристики тримаються в таємниці. На офіційному сайті компанії і на акаунти в соціальних мережах ніякої офіційної інформації не було розміщено. Як це зазвичай буває, в мережі Інтернет з'явилася величезна маса непідтверджених даних про те, які сюрпризи готує компанія.

Згідно з цими чутками, незабаром на ринок вийдуть нові Windows Phone від HTC. Це буде перетворена версія вихідного One М8 під управлінням мобільної операційної системи від Microsoft. Основні зміни смартфона, який отримав назву HTC W8, торкнуться дизайну і технічних характеристик: металеві деталі, гучна камера Duo, а також гучний акустична система Boomsound HTC. ... Читать дальше »

Просмотров: 392 | Дата: 09.12.2014

Величезний інтерес до носимой електроніці зобов'язує виробників пристроїв звертати увагу не тільки на розвиток технологій, але й на вдосконалення дизайну гаджетів. Останньою компанією, яка зробила спроби об'єднати одночасно і високі технічні характеристики гаджетів, і ергономічний дизайн, стала Hewlett Packard. Американська компанія уклала контракт з колишнім дизайнером чоловічого одягу Майклом Бастіаном (Michael Bastian) для розробки нової моделі SmartWatch.

Компанія Hewlett Packard не є лідером на ринку гаджетів і ноутбуків, однак представники фірми неодноразово повідомляли про те, що вони докладають чимало зусиль для того, щоб вивести ім'я корпорації на новий рівень відповідно до сучасних тенденцій, які диктуються попитом покупців електроніки. Не виключено, що новий пристрій SmartWatch не буде фірмовою продукцією компанії, але всі «н ... Читать дальше »

Просмотров: 334 | Дата: 09.12.2014

Невеликий пристрій Beacon дозволить передавати за допомогою Bluetooth і смартфона інформацію сліпим людям, наприклад, в той момент, коли вони знаходяться в торговому центрі і хотіли б придбати собі які-небудь продукти. Крім того, воно дозволить їм подорожувати.

Beacon буде давати сліпим людям таку інформацію про товар, що лежить на полицях в торговому центрі, як ціна, складу, що проходять акції та інші дані. Підказки вони отримають у голосовому вигляді. По суті, вона хоча б якоюсь мірою стане «очима» таких людей, забезпечить їх самостійність.

Міжнародний аеропорт Сан-Франциско (США) має намір використовувати технологію Beacon для того, щоб допомагати сліпим і слабозрячим людям, що їдуть в аеропорт. Крім того, вона буде повідомляти людині про те, що знаходиться недалеко від готелю. Сліпий чоловік, який має смартфон від Apple і при ... Читать дальше »

Просмотров: 377 | Дата: 09.12.2014

Постійні дослідження вчених у цій галузі призводять до абсолютно протилежних висновків. Якщо раніше вважалося, що відеоігри шкідливі дітям, що негативно позначаються на їх фізичному і психологічному здоров'ї, порушують навички спілкування, нові дослідження показали, що віртуальні ігри можуть принести так само і користь.

Дослідження вчених з Оксфордського університету показало, що щоденне годинне занурення в електронні програми дозволяють дітям бути більш вихованими. При цьому використання гаджетів більше 3-х годин на день робить дітей невдоволеними власною реальним життям. Для проведення такого незвичайного експерименту було запрошено 5000 дітей у віці 10-15 років.

Більше 75% досліджуваних підлітків повідомили, що вони щодня грають у відеоігри. Вчені зіставили відповіді школярів на ряд запитань і кількість часу, який вони проводя ... Читать дальше »

Просмотров: 380 | Дата: 09.12.2014